Gulvtæppe

Gulvtæppe har været udskældt de seneste år, men har stadig sin berettigelse, hvis det anvendes de rigtige steder. Det er delvis fortjent at det er udskældt, for tæpper har før været brugt mange steder hvor de ikke egnede sig, tænk bare på de gamle køkkentæpper.

Støjdæmpning

Gulvtæpper har nogle fordele frem for de hårde belægninger. Først og fremmest har det en lyddæmpende effekt som er til stor gavn i åbne kontorlandskaber hvor der ofte er meget støj. Men også i det private hjem har det en god effekt tænk engang på en tv-stue. Her vil man gerne have at der ikke runger, når man taler og fjernsynet køre. Det kan det ofte komme til med de glatte og hårde overflader.

Hygger og luner

Gulvtæppet har en evne til at hygge og lune. Den evne bør man udnytte i sin bolig, jeg tror på man slapper bedre af i en hyggekrog med gulvtæpper på end i “et koldt udstillingsvindue”.

Gulvtæppet fanger skidt

Et gulvtæppe fanger skid, og det synes man nok er noget skidt. Men i rum uden tæpper, vil dette skidt blive hvirvlet op når man går rundt, og så er der risiko for at man indånder det. Det er meget værre, det skidt der er i tæppet kan man jo nemt fjern med en støvsuger.

Vi har tæpper fra de førende Danske tæppefabrikker som laver mange nye og spændende dessin. Lad os komme ud og vise jer nogle gode forslag og rådgiver jer.

Se også Tæppefliser

Læs om rengøring af gulvtæpper lige her: Gulvrengøring

Klik på billederne herunder for at se dem i stor størrelse.