Vinylgulv

Vinylgulv et godt valg, til det aktive rum i en hektisk hverdag. Vinylgulv tåler vand og er derfor nemt at holde rent, det er at foretrække for en travl familie, der er interesseret i et flot og slidstærkt gulv. Jeg anvender kun vinylgulve som er garanteret fri for ftalater og er produceret af PVC.

Generelt kan vinylgulve kan deles i 2 kategorier. Kategorierne kaldes for projektvinyler og køkkenvinyler.

Projektvinyl

Projektvinyl tilbydes både som banevarer og fliser – en bred kollektion af træ design, naturtro imitationer i sten, metal og glas. Gulvvinylen der er 2 mm tyk, egner sig som belægninger i professionelle miljøer i sundheds-, uddannelses-, detailsektoren og i kontorer. En projektvinyl skal limes til undergulvet.

Køkkenvinyl

Køkkenvinyl er mellem 1,25 mm og 3,8 mm tyk og har et slidlag på mellem 0,15 og 0,3 mm slidlag resten af køkkenvinylen er opskummet PVC, der har til formål at gøre den blød at gå på. En køkkenvinyl kan man montere op til 20 m2 uden at lime det fast til undergulvet. Vinylgulve er attraktive, da det er nemt at holde rent og blødt at gå på, på grund af den bløde bagside. Vinyl er et godt valg til køkken, bryggers og andre rum hvor der ønskes et gulv, der kan tåle vand.

Klik på dette link for at komme til rengøring af vinyl.

Kig også på Linoleum

Der findes mange kvaliteter og farver i vinyl, der hverken behøver at koste mange penge eller være besværligt at montere. ​​

Klik på billederne herunder for at se dem i stor størrelse.